Engelenhof fase 2 is nu in verkoop!

28 aug 2019
Engelenhof fase 2 is nu in verkoop!

NIEUWE DROOMWONINGEN IN ENGELENHOF

FASE 1 WAS IN NO-TIME UITVERKOCHT

Na een succesvol fase 1 van nieuwbouwproject Engelenhof in Sittard, gaat nu de volgende fase in de verkoop! De verkoop van de 19 stadswoningen met tuin in het hartje Sittard start nu!

Engelenhof is een nieuw stukje Sittard. Maar wel een stukje met een authentieke uitstraling, dat naadloos opgaat in het beschermde stadsgezicht. In het plan is dan ook veel aandacht besteed aan de inpassing in de historische omgeving.

Misschien nog wel het meest kenmerkende aan Engelenhof is het stratenpatroon. Niet rechttoe rechtaan, maar kleine straatjes, pleintjes, poortjes en een onderdoorgang. Typisch voor een in de loop der eeuwen gegroeide stad. Maar zeker niet vanzelfsprekend voor een nieuwbouwproject! Net als de zorgvuldige afwerking en de traditionele dakvormen en materialen zoals keramische dakpannen, zinken hemelwaterafvoeren en houten kozijnen.

Engelenhof hoort dus echt helemaal thuis in dit stukje van de stad. U ook?

Dan ligt er voor u een informatiepakket klaar met onder andere, een uitgebreide informatiebrochure en prijslijst. U kunt deze downloaden op de website of er een aanvragen per post.

De appartementen zullen in een volgende fase in verkoop gaan.

Ga naar het woningoverzicht