Engelenhof Sittard :: Engelenhof kavel 20 t/m 24 :: Engelenhof kavel 20 t/m 24

woningtypes

ENGELENHOF 20 t/m 24

Rust en ruimte spelen de hoofdrol in dit bouwblok met traditioneel schilddak, gelegen aan de rand van Engelenhof. De tuinen grenzen direct aan de stadswal, met aan de andere kant daarvan de uitgestrekte schootsvelden. In dit woningtype geniet je volop van de ruimtelijke indeling in de royale living. De open keuken ligt aan de straatzijde en aan de andere kant leiden de openslaande deuren naar de heerlijk besloten tuin. Een markant natuurstenen muurtje begrenst de tuinen en het talud van de wal.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de comfortabele badkamer met inloopdouche en tweede toilet. Helemaal boven, op de tweede verdieping, kun je letterlijk alle kanten op met de open zolder. Deze woningen zijn er in verschillende varianten met half vrijstaande hoekwoningen (kavel 20 en 24) en tussenwoningen.

ENGELENHOF 21 EN 23

In het bouwblok van kavel 20 t/m 24 zijn twee woningen extra bijzonder met een zinken uitbouw op de eerste en tweede verdieping aan de voorzijde (kavel 23) of achterzijde (kavel 21). Dat zorgt voor extra veel ruimte en grote ramen op de zolder. Je hebt dus alle mogelijkheden om de bovenste verdieping te gebruiken op de manier die past bij jouw woonwensen.

Plattegronden

Plattegronden kavel E20.

Plattegronden kavel E21.

Plattegronden kavel E22.

Plattegronden kavel E23.

Plattegronden kavel E24.

INTERESSE IN EEN Nieuwe WONING OP ENGELENHOF?

CONTACT OPNEMEN

INTERESSE IN EEN ANDERE WONING OP ENGELENHOF?

WONING OVERZICHT